Meniu principal

Rapperul american Diddy, cel mai bogat artist hip hop, cu 820 de milioane de dolari

Rapperul american Diddy, cel mai bogat artist hip hop, cu 820 de milioane de dolari

Averea lui Jay Z a crescut cu 30% anul trecut, până la 810 milioane de dolari, dar nu a fost suficient pentru a-l depăși pe Sean ”Diddy” Combs, potrivit unui clasament anual publicat miercuri de revista Forbes, informează Reuters.

Combs și-a păstrat poziția de cel mai bogat artist hip hop, cu o avere estimată la 820 de milioane de dolari, grație acordului cu marca de vodkă Ciroc și a articolelor de vestimentație Sean John.

Însă, rapperul Jay Z a urcat pe locul al doilea cu o avere de 810 milioane de dolari datorită în mare parte a investiției de 200 de milioane de dolari în serviciul său de streaming de muzică Tidal, care în prezent este evaluat la 600 milioane de dolari, de peste 10 ori față de suma plătită pentru această companie în urmă cu doi ani.

Pe poziția a treia în acest clasament este Dr. Dre, cu o avere de 740 de milioane de dolari, după ce, în urmă cu câțiva ani, producătorul și-a vândut marca de echipamente audio Beats către Apple, tranzacție în urma căreia a obținut trei miliarde de dolari.

Urmează Bryan ‘Birdman’ Williams, coproprietarul casei de discuri Cash Money Records, cu o avere de 110 milioane de dolari, și rapperul canadian Drake, cu o avere de 90 de milioane de dolari.

Împreună, cei mai bogați cinci artiști hip hop au o avere cumulată de 2,57 miliarde de dolari.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.