Meniu principal

Raport: Fetița de 4 ani ucisă de mama ei a murit prin înecare

Raport: Fetița de 4 ani ucisă de mama ei a murit prin înecare

Medicii legişti din Timişoara au finalizat autopsia fetiţei de patru ani care a fost ucisă de mama ei şi au stabilit că micuţa a decedat înecată. Potrivit reprezentanţilor de la Medicina Legală Timişoara, citați de News.ro, cauza morţii fetiţei de patru ani este asfixiere prin înec.

De asemenea, medicii legişti spun că fetiţa avea tăieturi la mâini, însă acestea erau superficiale, doar la nivelul pielii,  neajungând la ligamente şi la vene.

Procurorii au decis, miercuri, după trei ore de audieri, reţinerea pentru 24 de ore a femeii de 38 de ani care şi-a ucis fetiţa în vârstă de patru ani. Oana Neţ le-a spus procurorilor că nu are o explicaţie logică pentru fapta sa şi a susţinut că s-a gândit intens, în ultima vreme, la divorţul de soţul său.

Oana Neţ a fost încătuşată şi transferată în Arestul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, iar joi dimineaţă va fi dusă la Tribunalul Timiş, cu propunere de arestare preventivă.

Crima a avut loc marţi seară într-o casă din cartierul Ronaţ, aflat la marginea Timişoarei, femeia sunând la numărul de urgenţe 112 în jurul orei 23.00. După ce a sunat la 112 pentru a anunţa crima, femeia s-a încuiat în casă, iar poliţişti au fost nevoiţi să forţeze uşa pentru a intra.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.