Meniu principal

Raluca Turcan (PNL): Domnule Toader, sunteţi o ruşine pentru România!

Raluca Turcan: N-au fost niciodată bani pentru salarii decât pentru primele nouă luni ale anului

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, afirmă, pe Facebook, că ministrul Justiției, Tudorel Toader, a demonstrat că este un “avocat pledant al penalilor”, iar mobilizarea “energiilor pro-europene” pentru a menţine un stat de drept în România este necesară.

“Tudorel Toader, demisia!! Sunteţi, domnule Toader, o ruşine pentru România! O ţară întreagă a văzut că nu sunteţi altceva decât avocatul pledant al penalilor! Înşelaţi aşteptările oamenilor cinstiţi şi încălcaţi angajamentele internaţionale ale României. Într-o ţară membră a Uniunii Europene, însuşi ministrul justiţiei pledează cauza infractorilor!”, a scris Turcan pe contul său de Facebook.

Ea susţine că în Guvernul PSD-ALDE s-a demonstrat astăzi că nu mai are cine să apere legea în faţa corupţiei, iar mobilizarea “energiilor pro-europene” pentru a menţine un stat de drept în România este necesară.

“Cetăţenii cinstiţi din România au putut vedea în această seară că în Guvernul PSD-ALDE nu mai e nimeni care să apere aplicarea fermă a legii în faţa corupţiei. Consider că este nevoie de mobilizarea tuturor energiilor pro-europene pentru a menţine statul de drept în România şi a bloca acapararea ţării de către crima organizată!”, conchide ea.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.