Meniu principal

Raluca Turcan (PNL) despre cazul Bamboo: Legi cu fisuri, aplicate arbitrar sau neaplicate!

Ralcua Turcan, despre promisiunile PSD-ALDE

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a precizat, pe Facebook, că din punctul său de vedere vinovăţia pentru incendiul din Bamboo aparţine unei părţi a statului român, ”fie din cauza ineficienţei, fie din cauza corupţiei”.

”Legi cu fisuri, aplicate arbitrar sau neaplicate deloc! Vinovăţia e a unei părţi a statului român, fie din cauza ineficienţei, fie din cauza corupţiei. Instituţiile româneşti, multe din ele, au moduri de funcţionare anacronice, se pun în mişcare doar după o nenorocire sau după ce presa sesizează un derapaj. O parte a statului e complice, iar o altă parte a statului, prin medici şi pompieri, salvează, atunci când poate şi când nu e prea târziu. Modernizarea sistemului public, în sensul eficientizării lui, trebuie sa fie o prioritate a oricărui guvern. E o dramă să constatăm că nenorocirea de la Colectiv e repetabilă şi că unele instituţii doar constată şi nu fac ce trebuie să împiedice ca o asemenea nenorocire să mai fie vreodată posibilă în România”, a comentat Raluca Turcan.

 

Pompierii au anunţat că clubul Bamboo nu avea autorizaţie de securitate la incendiu, clubul fiind amendat de cinci ori în ultimii doi ani. De asemenea, Primăria Sectorului 2 susţine că localul nu avea autorizaţie de funcţionare. Avocatul proprietarilor spune, însă, că localul funcţiona legal.

(foto: Sibiu100.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.