Meniu principal

Raluca Turcan le cere parlamentarilor PSD și ALDE să se delimiteze de Liviu Dragnea

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a solicitat vineri, în şedinţa de plen, convocarea „de urgenţă” a Parlamentului pentru dezbaterea legii de abrogare a ordonanţelor de urgenţă privind modificarea Codurilor penale.

„Dragi colegi de la PSD şi ALDE. Legea trebuie să fie reperul societăţii noastre, România trebuie să fie pusă mai presus de un om. Sunt şapte zile până la intrarea în vigoare a OUG otrăvite. Plenul este suveran. V-am pus la dispoziţie instrumentul legal de abrogare a ordonanţelor de urgenţă. Vă rog să convocaţi de urgenţă Parlamentul şi să dezbatem legea pentru abrogarea ordonanţelor de urgenţă”, a afirmat Raluca Turcan, citată de News.ro

Deputatul PNL le-a cerut parlamentarilor „să se delimiteze” de Liviu Dragnea, deoarece România „nu poate să fie înlocuită de interesul unui singur om”.

„Delimitaţi-vă de domnul Dragnea, România nu poate să fie înlocuită de interesul unui singur om. Suspendaţi şedinţa să dezbatem în regim de urgenţă iniţiativa legislativă pe care v-am pus-o la dispoziţie pentru abrogarea acestor ordonanţe de urgenţă. Vreau să văd solidaritate pentru lege, solidaritate pentru democraţie”, a subliniat liderul deputaţilor PNL. 

PNL a depus, miercuri, la Camera Deputaţilor un proiect de lege de abrogare a ordonanţelor de modificare a Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală. Liberalii solicită procedura de urgenţă pentru adoptarea acestui proiect de lege.

(foto: AGERPRES)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.