Meniu principal

Raluca Prună: PSD a făcut plângere penală împotriva mea. Ridicolă strategie

Raluca Prună: Ideea de a pune IJ sub o structură de coordonare din MJ e o perdea de fum

Fostul ministru a Justiției, Raluca Prună, a anunțat, pe contul său de Facebook, că PSD a depus plângere penală împotriva sa pentru adoptarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 18/2016, privind modificarea Codurilor penale. După cum se știe deja, Guvernul Grindeanu a descretizat, duminică, stenograma ședinței din 31 ianuarie, când a adoptat OUG 13, din care rezultă clar că ministrul Justiției, Florin Iordache, a mințit susținând că are toate avizele necesare adoptăii actului normativ.

De asemenea, tot duminică, Gurvenul Grindeanu a desecretizat și stenograma stenogramei în care Dacian Cioloș a aprobat Ordonanța pentru care PSD a depus plângere penală împotriva Ralucăi Prună, ce viza modificarea a peste 150 de prevederi ale Codurilor penale. Aceasta din urmă a precizat, însă, că Guvernul Cioloș obținuse aviz de la CSM cu aproape o săptămână înainte de adoptare.

”PSD a făcut plângere penală împotriva mea. Pentru adoptarea OUG 18/2016. Ridicolă strategie. Mai ales că m-au ajutat desecretizand stenograma ședinței de guvern din 18 mai 2016. Nemaivorbind de <<complicii>> pe care i-am avut: tot plenul CSM, care a dat aviz pe 12 mai 2016. Spre deosebire de PSD, nu îmi voi face apărările în public, ci în fața autorităților judiciare competente”, a scris, pe Facebook, Raluca Prună.

(foto: Click.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.