Meniu principal

PSD are multe guri de hrănit: încă 50 de posturi, înființate la Ministerul Sănătății

Ca la orice preluare de guvernare, principala preocupare a noii Puteri este să facă loc în aparatul de stat celor care își doresc un loc călduț la buget. Așa se va întâmpla, în perioada imediat următoare, cu Ministerul Sănătății, unde vor fi angajați încă 50 de persoane.

În ședința de vineri, Guvernul a aprobat o Hotărâre pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 144/2010 prind organizarea și funcționarea Ministerului Sănătății, cu modificările și completările ulterioare. Executivul a dat undă verde măririi numărului de angajați de la 313 la 363.

”Numărul maxim de posturi al Ministerului Sănătății este, în prezent, 313, exclusiv demnitarii şi posturile aferente cabinetului ministrului, din care 25 de posturi aferente Unităţii de Management al Proiectului. Având în vedere intenția de reorganizare, urmează a se suplimenta numărul de posturi existent la nivelul Ministerului Sănătății, de la 313 exclusiv demnitarii şi posturile aferente cabinetului ministrului, din care 25 de posturi aferente Unităţii de Management al Proiectului, la 363 exclusiv demnitarii şi posturile aferente cabinetului ministrului, din care 25 de posturi aferente Unităţii de Management al Proiectului”, au precizat reprezentanții Guvernului.

(foto: Ziuaconstanta.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.