Meniu principal

PSD nu renunță la Ordonanță, Dragnea spune că Iohannis este ”autorul moral al violențelor”

Liviu Dragnea rămâne condamnat penal

Social-democrații s-au întâlnit, joi, în cadrul Comitetului Executiv Național pentru a discuta despre situația Ordonanței privind modificarea Codurilor penale, la întrunire participând inclusiv liderii din teritoriu ai partidului. Liviu Dragnea a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a precizat că, din punctul său de vedere, președintele Klaus Iohannis este ”autorul moral al violențeor de miercuri seară”.

Pe de altă parte, șeful PSD a declarat că în CExN s-a dat un vot de încredere față de Guvernul Grindeanu, toți cei prezenți la ședință votând ”pentru”. 

”Suntem determinați să exercităm atât puterea exececutivă, cât și pe cea legislativă, acordată de cetățeni, printr-un vot masiv. Considerăm că orice încercare de subminare este o tentativă de destabilizare, prin mijloace mai mult sau mai puțin legale. A fost un vot de încredere pentru guvern, dat în unanimitate. Acum o să vorbesc și despre campania de minciună și de dezinformare. O asemenea mașinărie de dezinformare am văzut doar la Revoluție și după Revoluție. Este un sistem profesionist de dezinformare. Avem respect pentru cetățenii care protestează. În același timp, este impoprant ca opiniile să se exprime fără violență”, a spus Liviu Dragnea. 

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.