Meniu principal

Duminică, protestatarii împotriva grațierii vor ”vizita” și sediul CNA

După ce, marţi, peste o sută de persoane au protestat, din nou, în centrul Capitalei împotriva graţierii şi amnistiei, o nouă manifestaţie cu acelaşi obiect a fost anunţată pentru seara zilei de dumunică.

În invitaţie, participantii sunt chemaţi să se adune la ora 17.00, în Piaţa Universităţii, de unde vor pleca în marş, la ora 18.00, spre Ministerul Justiţiei, Consiliul Naţional al Audiovizualului şi Guvern. Până în acest moment, proteste similare, împotriva grațierii, tot pentru seara zilei de duminică, mai sunt anunţate în Cluj şi Brasov.

„Duminică, ne strângem la Universitate, începând cu ora 17.00. Pornim în marş la ora 18.00. Am avut parte de un protest frumos şi civilizat, unde peste 28.000 de oameni din Bucureşti au spus clar că nu doresc amnistia şi graţierea. Am observat că unele televiziuni manipulează fără ruşine, iar CNA-ul nu îşi face treaba. Este momentul să îi vizităm. apoi mergem la Ministerul Justiţiei, iar la final, la Guvern. Nu vrem demisia Guvernului, vrem să îşi respecte promisiunile pentru care a fost ales”, se mai arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.