Meniu principal

Protest anti-guvern inedit, la Arad: șoferii au circulat prin centrul orașului cu 10 km/h

Mai mulţi şoferi din Arad au protestat, marţi, în trafic, împotriva Guvernului, conducând maşinile cu 10 kilometri la oră prin centrul oraşului. Potrivit MEDIAFAX, conducătorii auto au recurs la această metodă de a manifesta pentru că “lumea începe să se plictisească de un anumit tip de protest”.

Șoferii au cerut demisia din Guvern şi Parlament a politicienilor care au probleme cu legea. “Protestul pe roţi” a fost inţiat de către Siegfried Mayer, unul dintre arădenii care participă la protestele care au loc în fiecare seară în centrul municipiului Arad. Circulaţia a fost îngreunată pentru că semafoarele au fost puse pe intermitent sau au fost oprite.

“Suntem respectuoşi cu TOŢI participanţii la trafic, NU răspundem la provocări. Pe cât posibil, circulăm cât mai în dreapta benzii a doua şi facilităm TUTUROR depăşirea. Nu uităm că noi nu dorim să ne impunem voinţa de circulaţie lentă celorlalţi participanţi la trafic ! Dorim doar să ne exprimăm nemulţumirea faţă de nesimţirea guvernanţilor, în mod paşnic, fără să ofensăm ceilalţi cetăţeni care nu subscriu protestului nostru”, se arată în convocarea protestului.

(foto: Radioresita.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.