Meniu principal

Propaganda lui Tăriceanu anti-UE, mană cerească pentru ruși

Tăriceanu: Referendumul pentru redefinirea familiei ar putea avea loc în toamnă

În ultima perioadă, președintele Senatului și al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, s-a remarcat în presa internațională prin luările de poziție împotriva Uniunii Europene. În acest context, liderul Camerei superioare a Parlamentului este promovat la greu de agenția de propagandă a Kremlinului, Sputnik, după s-a referit la Brexit ca la ”o decizie de curaj a britanicilor”. 

„Președintele Senatului a mărturisit o mare dezamăgire față de UE, mai precis față de regimul la care UE supune România”, scrie Sputnik. 

Tăriceanu este de părere că forțele oculte au ajuns să conducă România nu forțele democratice. „Sunt oculte pentru că nu sunt vizibile”, a răspuns fostul premier, dând ca exemplu „liste secrete ale SRI și DNA cu cine să fie ascultat, anchetat”. Un alt exemplu este referendumul pentru demiterea lui Băsescu, când s-a aflat că au intervenit judecători, dar și alte „institituții care și-au depășit rolul constituțional”.

„Mă întreb dacă nu cumva britanicii au făcut bine ieșind din UE, a spus Tăriceanu. Știți de ce au ieșit? Pentru că ajunseseră să nu-și mai conducă singuri țara. Am fost premierul care a condus țara în UE și am momente în care mă gândesc dacă ne-am imaginat că vom ajunge vreodată aici”, a mai declarat președintele Senatului în interviul promovat de Sputnik.

Ți-a plăcut articolul?





Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.