Meniu principal

Prințul William cere 1,5 milioane de euro despăgubiri în cazul imaginilor topless cu Kate

VIDEO Covrigi germani împletiți de prințul William și Kate, scoși la licitație

Prințul William cere despăgubiri în valoare de 1,5 milioane de euro pentru publicarea fotografiilor în care soția sa apare topless, scrie publicația The Telegraph, citată de News.ro.

Editorul-şef al revistei franceze Closer şi doi fotografi se numără între cele şase persoane care judecate în Franţa, pentru încălcarea vieţii private a prinţului William şi a soţiei sale, după publicarea unor fotografii topless cu ducesa de Cambridge, în anul 2012.

Fotografiile au fost captate în timp ce prinţul William şi soţia lui se aflau în vacanţă în sudul Franţei, într-o reşedinţă privată deţinută de vicontele David Linley, fiul prinţesei Margaret, sora reginei Elizabeth a II-a.

Suspectaţi de încălcarea vieţii private şi complicitate, vor fi prezenţi în instanţă: Laurence Pieau, editorul-şef al revistei Closer în Franţa, Ernesto Mauri, directorul executiv al grupului Mondadori, care deţine publicaţia, şi Cyril Moreau şi Dominique Jacovides, doi fotografi din Paris, care ar fi autorii pozelor topless. 

Marc Auburtin, directorul de publishing al cotidianului La Provence la acea vreme, şi fotograful Valerie Suau sunt suspectaţi, de asemenea, în cazul pozelor topless. Publicaţia a negat faptul că Valerie Suau ar fi captat acele imagini.

Ți-a plăcut articolul?

Un comentariu La Prințul William cere 1,5 milioane de euro despăgubiri în cazul imaginilor topless cu Kate

  1. Marinescu Ion spune:

    Foarte bine

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.