Meniu principal

Primul contracandidat anunțat pentru Nicușor Dan la șefia USR

Nicușor Dan decide dacă revine în USR după referendumul intern din august

Congresul în cadrul căruia membrii Uniunii Salvați România își vor alege, pentru prima oară, o conducere statutară va avea loc la finele săptămânii viitoare, la Cluj-Napoca. Primul care și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte este actualul șef al USR, Nicușor Dan.

Deputatul USR de Cluj, Emanuel Ungureanu, a anunțat zilele trecute, la rândul său, ca se va înscrie în cursa pentru cea mai înaltă funcție de concucere din Uniune. Anunțul a fost făcut printr-o scrisoare deschisă adresată delegaților la congres și membrilor partidului.

„Am decis să îmi depun candidatura la slujba de președinte USR la Congresul partidului. USR trebuie să rămână o uniune de idei progresiste și conservatoare, dar trebuie să se ferească de tendințele impregnate de forme hibride de talibanism ale celor care vor să impună prin ieșiri necontrolate partidului propriile viziuni despre dezvoltarea societății. Trebuie să ne educăm spiritul de solidaritate, trebuie să învățăm să privim cu prietenie persoanele cu care ne confruntăm în idei. USR este un grup fantastic de oameni creativi, cu idei extraordinare despre cum ar trebui să modernizăm România. Candidatura mea la poziția de președinte al partidului va da glas dorinței celor care își doresc un partid unit, în care să se regăsească toți cei care au caracterul suficient de puternic încât să reziste tentației vanității ca au întotdeauna dreptate”, a spus Ungureanu.

Foto: Facebook/Emanuel Ungureanu

Emanuel Ungureanu a mai precizat că își dorește ca, după Congresul USR, „Nicușor Dan și Cristi Ghinea, Clotilde Armand să comunice mai bine și să lucreze excelent împreună”.

Ți-a plăcut articolul?

Un comentariu La Primul contracandidat anunțat pentru Nicușor Dan la șefia USR

  1. Marinescu Ion spune:

    Felicit concursul de idei , dialog si comunicare, sper sa treaca cu brio si sa ramana uniti si puternici.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.