Meniu principal

Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, a fost exclus din PSD

Mihai Chirica povestește cum sunt maziliți de Dragnea pesediștii incomozi

Organizaţia judeţeană Iaşi a PSD a decis, vineri, în cadrul Biroului Permanent Judeţean, excluderea din partid a primarului Iaşiului, Mihai Chirica. Decizia va trebui, însă, validată de Comitetul Executiv Judeţean al organizaţiei, săptămâna viitoare, potrivit News.ro.

Şedinţa BPJ al PSD Iaşi a avut loc la un hotel din centrul oraşului, la aceasta fiind invitat să participe şi Mihai Chirica, în cazul căruia Comisia de Etică a propus, în această săptămână, excluderea din PSD, pentru atacurile repetate la adresa conducerii partidului.

După o şedinţă care a durat aproximativ trei ore, BPJ al PSD Iaşi a decis excluderea din partid a primarului PSD Mihai Chirica, a viceprimarului de Iaşi, Gabriel Harabagiu şi a fostului deputat Sorin Iacoban. În favoarea excluderii au votat 18 din cei 21 de membri ai BPJ.

Înainte ca membrii BPJ să-şi exprime votul, primarul Chirica, dar şi ceilalţi doi membri ai filialei au fost invitaţi să părăsească sala, astfel că verdictul s-a dat în absenţa acestora.

Mihai Chirica a spus la ieşirea din sală că a făcut apel la unitate şi că a venit la întrunire cu intenţia de a coase fractura existentă în cadrul organizaţiei.

“Mi-am spus punctul de vedere şi am afirmat că vrem să refacem unitatea partidului. Am venit cu intenţia de a coase fractura din partid şi nicidecum de a o lărgi şi mai tare. Au copiat o soluţie de la centru, probabil de acolo a venit şi dispoziţia excluderii. Nu mă sperie acest lucru, nu-mi schimbă viziunea despre social-democraţie”, a afirmat primarul Mihai Chirica.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.