Meniu principal

Primarul municipiului Botoșani, trimis în judecată pentru abuz în serviciu

Primarul municipiului Botoșani, trimis în judecată pentru abuz în serviciu

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a afirmat, vineri, într-o conferință de presă, că acțiunea prin care a fost trimis în judecată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) pentru abuz în serviciu este una normală, în instanță urmând să se vadă cine are dreptate.

”Sunt niște etape normale și cred că este lucrul cel mai normal care ar trebui să se întâmple, să ajungem la partea de judecată, ca să vedem cine are dreptate și cine nu are dreptate”, a spus Flutur.

Primarul Botoșaniului susține că nu a obținut niciun folos direct personal în urma acțiunilor încriminate de DNA, că demersurile sale au fost legale, fiind în situația de a pune în aplicare mai multe hotărâri ale Consiliului Local Municipal.

Procurorii DNA Suceava l-au trimis, joi, în judecată pe Cătălin Flutur, primar al municipiului Botoșani, pentru abuz în serviciu în legătura cu încheierea și derularea unui contract de concesiune care avea ca obiect exploatarea unui teren pe care a fost construit ulterior un complex comercial multifuncțional.

(foto: Botoșăneanul.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.