Meniu principal

Primărița Gabi Firea se ține de șotii pe Facebook

Că primarului general al Capitalei nu-i pasă de protestatari nici măcar din umanitate, ne-am convins de mult timp. De la începutul manifestațiilor, n-a amplasat nici măcar o toaletă ecologică în Piața Victoriei și probabil că nici nu are de gând să o facă. Dacă înainte, însă, fusese destul de rezervată în a-și exprima opiniile referitoare la cei care protestează împotriva Guvernului Grindeanu, doamna Gabriela Firea a reușit, duminică seara, să înfurie zeci de mii de internauți cu o poză pe care a distribuit-o pe Facebook, anterior furată iar mai apoi trucată. Ulterior, primărița Bucureștiului și-a șters postarea.

Fotograful Octav Drăgan susţine, pe pagina sa de Facebook, că o poză de-a sa cu tricolorul format în Piaţa Victoriei a fost furată şi repostată pe Facebook, fiindu-i denaturat mesajul. Astfel, peste culorile tricolorului au fost trecute procentele obţinute de partide la alegerile parlamentare din luna decembrie, respectiv PSD, cu un procent de 45,47% trecut peste culoarea roşie, PNL 20,04%, procent trecut peste culoarea galbenă şi USR – 8,87%, procent trecut pe albastru.

“ANUNŢ!!!! O adunătură de oameni din PSD şi-au permis sa-mi fure fotografia cu tricolurul luminat si sa-i denatureze mesajul. Ce pot să fac? Firea şi-a sters postarea ceva mai devreme. Sunt prea mulţi!!!! HOŢILOR!!!!!!!!!”, a scris fotograful pe pagina sa de Facebook, mesaj la care a adăugat şi o captură în care se arată că primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ar fi repostat fotografia distribuită iniţial de Floriana Jucan.

“Protestatarii sunt oneşti! Recunosc rezultatele alegerilor! PSD – 45,47%, PNL 20,04% şi USR – 8,87%”, a scris Floriana Jucan pe Facebook.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.