Meniu principal

Prima declarație a Angelinei Jolie după divorțul de Brad Pitt

Angelina Jolie spune că nu a crezut niciodată că ar putea deveni regizoare

Actrița Angelina Jolie a afirmat, într-un interviu acordat postului britanic BBC, înainte de premiera celui mai recent film pe care l-a regizat, ”First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers”, în Cambodgia, că întreaga sa familie a trecut recent print-o perioadă dificilă, iar principalul ei obiectiv în prezent este să se concentreze pe copiii săi. 

”A fost foarte dificil. Mulţi oameni trec prin astfel de situaţii. Întreaga mea familie a trecut printr-o perioadă dificilă. Mă concentrez pe copiii mei, copiii noştri. Suntem şi vom rămâne o familie pentru totdeauna. În acest fel reuşesc să fac faţă. Încerc să găsesc o modalitate prin care ceea ce s-a întâmplat să ne facă, într-un fel, mai puternici şi mai uniţi”, a spus Angelina Jolie.

Premiera filmului ”First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers”, care are la bază un volum de memorii, a fost primul eveniment public important la care actriţa a participat după despărţirea de Brad Pitt, în luna septembrie 2016, invocând motivul ”diferenţe ireconciliabile”. Cei doi actori şi-au început relaţia în anul 2005 şi s-au căsătorit în august 2014.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.