Meniu principal

Președintele Iohannis se apropie de două milioane de like-uri pe Facebook

Noii miniștri depun jurământul la ora 19.30

După ieșirile publice tranșante, din ultima vreme, împotriva grațierii corupților și ”îmblânzirii” Codului penal de către Guvern, prin adoptatea celebrei OUG 13, președintele României, Klaus Iohannis, a înregistrat o creștere semnificativă în popularitate, cel puțin în mediul online. Acesta a depășit, recent, borna celor 1,8 milioane de like-uri pe Facebook.

După dimineața zilei de 31 ianuarie, când Iohannis a mers la Guvern pentru a opri adoptarea Ordonanțelor grației și modificării Codurilor penale, șeful statului a început să strângă peste 2.000 de aprecieri în fiecare zi, potrivit Facebrands.

Baia de mulțime de la protestul din Piața Universității i-au adus alți afani lui Klaus Iohannis. Până duminică, 5 februarie, pagina președintelui României a crescut cu circa 65.000 de fani. De la începutul acestei săptămâni și până ieri, pagina a mai adunat aproximativ 19.000 de aprecieri, depășind astfel borna de 1,8 milioane de like-uri.

În acest moment, Klaus Iohannis se află pe prima poziție în topul paginilor din secțiunea ”Politică” și pe 31 în clasamentul general al paginilor din România. 

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.