Meniu principal

Premierul Grindeanu susține că protestele sunt manipulate politic de Opoziție

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni seara, la un post de televiziune, că protestele din Piaţa Victoriei, care au continuat chiar şi după abrogarea Ordonanţei de Urgenţă nr. 13/2017, au ”o miză politică”. Fără a nominaliza partidele implicate, Grindeanu a spus că sunt ”foarte mulţi” care îşi doresc să se folosească de acest moment.

”Am luat aceste decizii de abrogare, am mers, am explicat şi la Comisia Europeană, facem lucrurile în Parlament cât se poate de transparent şi legal. Continuă să fie (proteste – n.r.) şi nu văd, în perioada asta, decât o miză politică. Poate că unii au fost învăţaţi să vină să guverneze fără alegeri. Şi am avut o experienţă de acest tip. Dar eu vorbesc de acea parte mică. Foarte mulţi îşi doresc să folosească acest moment pentru a face politică. Eu cred că este evident pentru toată lumea lucrul acesta. Noi – coaliţia, apoi- Guvernul, continuăm să punem în aplicare ceea ce au votat românii – programul de guvernare. Şi asta îşi doresc românii”, a spus Sorin Grindeanu. 

Ți-a plăcut articolul?

2 Comentarii La Premierul Grindeanu susține că protestele sunt manipulate politic de Opoziție

  1. Sabina Braun spune:

    D-le primministru, eu cred ca d-voastra nu realizati cea ce vorbiti acei romani care demonstreaza in strada nu sant manipulati ca nu ar putea fi toti manipulati si nici platiti de multinationale cum am mai auzit vorbindu-se astia sant romanii care sau trezit generatia faacebook-lui tineri care au umblat prin lune care au invatat ce este democratia si care au invatat sa citeasca printre randuri matrapaslacurile voastre Acesti oameni nu va mai tolereaza smecheriile si hotiile acesti oameni vor sa aiba acasa in tara lor un guvern curat si guvernanti de nadejde care tin la popor si la valorile democratice In Romania mor oameni prin spitale mizerabile si lipsesc medicamente lipsesc vaccinuri pt. copii si guvernul moare de grija puscariasilor ca sant prea multi prin puscarii si nu au conditii-pai sa nu aiba conditii ca sant singuri de vina ca au ajuns acolo nevinovat nu merge nimeni in puscarie nici chiar in Romania. Acuma ati da vina pe altii -mai ce facarura-mai bine ati avea coloana vertebrala ati recunoaste ca ati gresit si ati pleca ca nu va mai crede nimeni si oamenii sau pornit nu impotriva partidului sau pornit impotriva d-voastra d-le prim ministru a domnului Dragnea a d-lui Tariceanu pentru ca nu mai au icredere in d-voastra FACIT -Daca mai aveti un pic de onoare si coloana vertebrala plecati si lasati pe altii sa vina pt.ca in fata poporului tau te inchini ca in fata lui D-zeu acest popor roman este apartenenta noastra etnica si Romania este radacina noastra ati dezracinat destui cu politica voastra din ultimi i25 de ani

  2. RodiINA spune:

    cred ca aşa prim-ministru incompetent în viaţa mea nu am văzut! se uită lung cu faţa aia tâmpă şi nici el nu înţelege ce spune, e incapabil să lege o frază. propoziţii mici, cât mai scurte; dacă are cumva intenţia să conceapă o frază mai lungă, uită de unde a început. vocabularul ăstuia cred că se limitează la fix 100 de cunvinte. nu are nicio noţiune din niciun domeniu. ăsta îmi aminteşte de prestaţia lui crin antonescu la întâlnirea cu FMI. la fel ca si ăla mai vorbeşte, mai se strâmbă un pic, mai aruncă o privire slăvi, mai bâţâie din picioare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.