Meniu principal

Premierul Grindeanu, intervenție medicală: medicii i-au cauterizat mai mulți negi

Premierul Grindeanu continuă să fie optimist privind economia

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Alina Petrescu, a confirmat, miercuri, faptul că, la recomandarea medicilor dermatologi, premierul Sorin Grndeanu a fost supus unei intervenții, la Spitalul Militar, din București. Potrivit acesteia, primului ministru i-au fost cauterizați mai mulți negi pigmentari.

Întrebată despre motivele pentru care informația a fost dată publicității de abia miercuri, Alina Petrescu a afirmat că s-a luat această decizie a fost luată în contextul în care intervenția a fost una minoră, ne-chirurgicală.

”Premierul a fost supus unei intervenții dermatologice, la recomandarea medicilor, de cauterizare a unor negi pigmentari. A fost vorba despre o intervenție ne-chirurgicală minoră care a avut loc la finele săptămânii trecute. Programul domnului prim-ministu nu este afectat, în perioada imediat următoare acesta urmnd să efectueze o vizită foarte importantă, în Israel. Recomandările medicilor este evitarea expunerii la soare și la vânt”, a declarat Alina Petrescu, la Digi24.  

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.