Meniu principal

Premierul Grindeanu, despre proteste: Libertatea de exprimare trebuie însoţită de bun-simţ

Sorin Grindeanu a afirmat, duminică seara, la Antena 3, în timpul protestelor anti-grațiere, că respectă opiniile argumentate şi că există un drept legal să protestezi paşnic, adăugând că libertatea de exprimare trebuie “să fie însoţită de bun-simţ”. Premierul a susţinut că a urmărit opiniile care au reieşit din proteste şi că multe au avut “distorsiuni”.

“De multe ori, această hiperbolizare a binelui şi fanatismul în a crede că ceea ce gândeşti tu e corect s-ar putea să ducă la rău. Am urmărit tot ceea ce s-a întâmplat, şi ceea ce s-a strigat, şi sunt semnale, sunt anumite lucruri clare politic în aceste întâlniri, cum sunt oameni care sunt veniţi în piaţă fără de culoare politică, dar în urmă cu şase săptămâni noi am avut alegeri. Cele mai bune sondaje, păreri, modul în care te exprimi într-o ţară democratică se fac prin alegeri, iar noi am câştigat aceste alegeri”, a spus premierul Grindeanu.

Ți-a plăcut articolul?

Un comentariu La Premierul Grindeanu, despre proteste: Libertatea de exprimare trebuie însoţită de bun-simţ

  1. Mihai Mindra spune:

    Dorinta ca politicienii dovediti juridic ca sunt vinovati sa fie pedepsiti, nu poate duce la nimic rau. Este ceea ce s-a exprimat, in mod pasnic, in piata. Binele, nehiperbolizat, concret, consta in pedepsirea coruptiei dovedite legal. Este ceea ce au cerut demonstrantii. Unii dintre ei nu au anticipat, inainte de alegeri, ca prima grija a PSD, dupa venirea la putere, va fi incercarea de a legifera frauda. In ce ar consta fanatismul? Dorinta de a avea politicieni onesti? Si in ce fel ar duce acest ,,fanatism” la rau? Unde este lipsa de bun simt?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.