Meniu principal

Premierul Grindeanu, înlocuit de Călin Dobra (PSD) la șefia CJ Timiș

De sâmbătă, succesorul prim-ministrului Sorin Grindeanu la șefia Consiliului Județean (CJ) Timiș este colegul său social-democrat, Călin Dobra. Acesta din urmă a renunțat recent la mandatul de deputat, câștigat în urma alegerilor parlamentare, redevenind astfel consilier județean.

”Avem o responsabilitate enormă (conducerea CJ Timiș, n.r.) și prin prisma funcției pe care o ocupăm, dar și prin aceea că județul Timiș a dat premier țării, iar aceasta nu poate decât să ne mobilizeze pentru a pune în aplicare anumite proiecte și a le finaliza cu bine”, a declarat, după învestire, Călin Dobra.

Acesta a mai precizat că este la curent cu proiectele județului, în condițiile în care timp de două mandate a fost vicepreședintele CJ. Prioritățile lui Călin Dobra sunt construirea unei maternități pe lângă Spitalul Județean, realizarea centurii de Sud și a Centrului Intermodal pentru Investiții.

Călin Dobra a fost votat în ședința de plen de o majoritate de 24 de colegi din PSD, ALDE, PMP, UNPR, precum și doi consilieri liberali, în timp ce împotrivă au votat 12 PNL-iști, iar un consilier a absentat.

(foto: Banutulazi.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.