Meniu principal

Prefectul ”fumăcios” de Ilfov, transferat de Guvernul Grindeanu la București

Prefectul ”fumăcios” de Ilfov, transferat de Guvernul Grindeanu la București

La ședința de vineri a Guvernului, actualul prefect de Ilfov, Adrian Petcu, a fost numit în funcţia de prefect al municipiului Bucureşti. În locul acestuia, la Ilfov va actva ca nou prefect Marius Cristian Ghincea.

Adrian Petcu, în vârstă de 43 de ani, s-a ”remarcat”, anul trecut, prin faptul că a încălcat legea antifumat, fiind filmat în timp ce trăgea însetat dintr-o țigară chiar în sediul Prefecturii, de faţă cu jandarmii. Se întâmpla în data de 30 iulie, la ședința de constituire a Consiliului Județean Ilfov.

„A fost într-adevăr o şedinţă foarte tensionată, nu atât pentru mine, cât pentru ceilalţi, dar s-a simţit şi la mine, după nouă ore. Şi mi-am aprins o ţigară, jandarmeria mi-a aplicat şi amendă, care a fost plătită. S-a întâmplat…”, a declarat la momentul respectiv Adrian Petcu, citat de digi24.ro.

Conform celei mai recente declaraţii de avere, completată în iulie 2016, Adrian Petcu are, împreună cu soţia sa, cote părţi din trei terenuri intravilane în Sectorul 2 şi un teren intravilan în Mogoşoaia, toate achiziţionate în 2004, precum şi o casă de 150 mp. în Mogoşoaia. El are şi două autoturisme, VW Golf şi BMW X1. În anul 2015, el a vândut un autoturism pentru 7.000 de euro.

De asemenea, Petcu are şi datorii: un credit la BRD, scadent în 2034, de 15.000 de euro, şi un împrumut de la o persoană fizică, Paula Raluca Soare, scadent în acest an, de 138.500 de euro.

El încasase în precedentul an fiscal următoarele venituri: 46.744 lei din salarii, 9.470 lei norma de hrană, 98.223 lei din chirii. Soţia lui obţinuse: 126.056 lei din salariu de la CSM, 8.025 lei din plata cu ora, 47.965 lei din diurnă de detaşare şi 41.376 lei diferenţe salariale prin titlu executoriu de la Tribunalul Bucureşti.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.