Meniu principal

Prăpăd în țară: zeci de gospodării şi subsoluri au fost inundate, 7 maşini – avariate

Prăpăd în țară: zeci de gospodării şi subsoluri au fost inundate, 7 maşini - avariate

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore, pompierii au intervenit pentru limitarea şi înlăturarea efectelor generate de fenomenele hidrometeorologice periculoase. Astfel, echipaje specializate au acţionat, cu mijloace de intervenţie specifice, pentru evacuarea apei din gospodării, curţi, subsoluri, tronsoane de drum, degajarea arborilor căzuţi pe carosabil sau autoturisme, precum şi decolmatarea fântânilor şi podeţelor afectate.

Potrivit News.ro, care citează susrse oficiale, au fost înregistrate efecte la nivelul a 23 localităţi din judeţele Arad, Argeş, Cluj, Dâmboviţa, Dolj, Gorj, Giurgiu, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Suceava şi Teleorman şi municipiul Bucureşti, fiind afectate: 2 case, 40 anexe, 39 de curţi, 47 subsoluri/ beciuri, 8 tronsoane de drum şi 7 autoturisme.

”La această oră, într-o localitate din judeţul Dâmboviţa sunt semnalate întreruperi ale alimentării cu energie electrică, iar echipaje specializate se află în teren pentru remedierea situaţiei, în cel mai scurt timp. În acest moment nu sunt intervenţii în derulare, iar traficul rutier, aerian, feroviar, maritim şi fluvial se desfăşoară în condiţii normale”, anunţă IGSU. 

Având în vedere avertizările hidrometeorologice în vigoare, inspectoratele pentru situaţii de urgenţă rămân mobilizate pentru a interven în zonele unde se pot produce situaţii de urgenţă. 

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.