Meniu principal

Prahova: percheziții la persoane bănuite de spargeri date la societăți comerciale

Percheziții DGA: mai mulți agenți de la Poliția Autostrăzi, suspectați de luare de mită

Poliția Municipiului Ploiești efectuează, luni dimineață, 13 percheziții la locuințele unor persoane bănuite că ar fi pătruns prin efracție în sediile unor firme de unde au furat bani, case de marcat și produse din tutun.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, 11 descinderi au loc în comuna Bărcănești, alte două fiind derulate în municipiul Ploiești și comuna Berceni.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna noiembrie a anului trecut, persoanele în cauză ar fi săvârșit șase furturi din societăți comerciale, situate în comune de pe raza județului Prahova, precum și în municipiul Ploiești.

Cei în cauză ar fi pătruns în incinta societăților prin efracție, pe timpul nopții, și ar fi sustras bani, case de marcat și produse din tutun, arată sursa citată.

În urma perchezițiilor, șase mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând a fi audiate la sediul Poliției.

Perchezițiile sunt desfășurate cu sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi Ploiești, iar acțiunea beneficiază de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

(foto: Ziarulincomod.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.