Meniu principal

Ponta, atac la Șerban Nicolae: Ce a fost ieri, o comedie proastă; ce a fost azi e o tragedie sinistră!

Ponta: ”Campania PSD de la Deva a fost bazată pe voturi cumpărate”

Deputatul PSD, Victor Ponta, a comentat, pe Facebook, harababura din Comisia Juridică, în care decizia de grațiere a corupților, luată miercuri, prin vot, a fost ”întoarsă ca la Ploiești”, joi. Fostul premier a afirmat că ceea ce s-a întâmplat inițialla Comisia juridică din Senat ”a fost o comedie proastă”, iar ce a fost azi ”este o tragedie sinistră”

”Ce a fost ieri la Comisia Juridică de la Senat a fost o comedie proastă – ce a fost azi e o tragedie sinistră! Faptul că Şerban Nicolae încă nu şi-a dat demisia afectează grav şi imaginea PSD şi respectul pe care el personal încă îl mai avea din partea colegilor”, scrie Ponta pe pagina sa de Facebook.

Miercuri, Comisia juridică a Senatului a adoptat, cu cinci voturi ”pentru” (PSD) şi trei ”împotrivă” (PNL, USR şi UDMR) amendamentele propuse de Traian Băsescu, Şerban Nicolae şi Liviu Brăiloiu prin condamnații la închisoare cu executare pentru dare sau luare de mită, trafic de influenţă sau cumpărare de influenţă ar urma să fie graţiaţi, sub rezerva achitării prejudiciului în termen de doi ani.
Joi însă graţierea acestor pedepse a fost respinsă, tot în Comisia juridică a Senatului, după ce PNL şi USR au cerut reluarea votului dat miercuri. Propunerea PNL şi USR a fost adoptată cu cinci voturi ”pentru” (PNL, USR şi UDMR) şi patru abţineri (PSD şi ALDE). Un senator PSD a lipsit de la ședință.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.