Meniu principal

Poliţiştii au dispus măsuri de supraveghere judiciară în cazul a 156 de persoane, în ultima săptămână

Scandal cu focuri de armă la Clejani: două persoane, rănite

Poliţiştii au dispus, în ultima săptămână, la nivel naţional, măsuri de supraveghere judiciară în cazul a 156 de persoane, fiind înregistrate şi 17 situaţii de înlocuire a măsurilor preventive de supraveghere judiciară dispuse iniţial, transmite, duminică, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În perioada 28 aprilie – 5 mai, la nivel naţional au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară în cazul a 156 persoane, poliţiştii desfăşurând, astfel, activităţi specifice faţă de 31 de persoane arestate la domiciliu, 124 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar şi faţă de o persoană pe numele căreia a fost dispusă măsura controlului judiciar pe cauţiune.

În 17 cazuri, măsurile preventive de supraveghere dispuse iniţial au fost înlocuite cu alte măsuri. Într-un caz, arestul la domiciliu a fost înlocuit cu arestarea preventivă, iar în trei cazuri, cu măsura condamnării cu executare.

De asemenea, măsura controlului judiciar a fost înlocuită, în nouă cazuri, cu cea a condamnării cu executare, în alte două cazuri cu cea a condamnării cu suspendare. Într-o situaţie, controlul judiciar a fost înlocuit cu arestul la domiciliu, iar în alt caz a fost înlocuit cu măsura arestării preventive.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.