Meniu principal

PNL şi USR depun moţiunea de cenzură, sunt în jur de 120 de semnatari

Raluca Turcan (PNL) și Niușor Dan (USR) au anunţat, miercuri, că au strâns semnăturile necesare pentru depunerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului, document pe care îl vor depune la ora 16.00. Cele două formațiuni se așteaptă ca acestui demers să i se alăture și parlamentarii PMP.

”Am finalizat textul moţiunii şi strângerea de semnături. Astăzi vom depune moţiunea de cenzură împotriva Guvernului PSD-ALDE, împotriva acestui abuz instituţional şi împotriva legiferării hoţiei. Considerăm că acest Guvern a făcut de râs România şi trebuie să plece. Este unica soluţie onestă: demisia Guvernului şi alegeri anticipate”, a declarat preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan.

”Au fost două texte care, în esenţă, spuneau acelaşi lucru. Le-am pus cap la cap, a reieşit un singur text. Momentul este extrem de grav şi necesită din partea opoziţiei instrumentul cel mai puternic care este moţiunea de cenzură. Până în momentul de faţă sunt aproape 90 de semnături de la PNL şi peste 30 de la USR, suficiente pentru a fi depusă. Îi aşteptăm şi pe colegii de la PMP”, a spus la rândul său şi Nicuşor Dan.

(foto: Paginadepolitica.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.