Meniu principal

PNL și USR au depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu

Parlamentarii PNL și USR au depus, miercuri, moțiunea de cenzură intitulată “Guvernul Grindeanu – Guvernul sfidării naționale. Nu legalizați furtul în România”, semnată de 124 de parlamentari. Se așteaptă ca moțiunea să fie susținută și de aleșii PMP, în frunte cu Traian Băsescu.

“Aceasta este moțiunea de cenzură pe care PNL, împreună cu USR, o depun astăzi. Este numită <<Guvernul Grindeanu – Guvernul sfidării naționale. Nu legalizați furtul în România>>. Este primul demers politic important pe care Opoziția îl face astăzi în România într-un moment de cumpănă, într-un moment în care prin ordonanțe de urgență, prin decizii ale Guvernului, se încearcă legalizarea furtului în România. Noi sperăm ca toți cetățenii de bună credință să susțină acest demers în spațiul public, de asemenea, ne dorim ca toți parlamentarii care cred în supremația legii, care au bună credință și respectă cetățeanul, să voteze această moțiune de cenzură. Aceasta este soluția legală, instituțională, pentru demisia Guvernului și de asemenea soluția pentru a putea ajunge la alegeri anticipate”, a spus președintele interimar al PNL, Raluca Turcan.

Moțiunea de cenzură a fost semnată de 124 de parlamentari de la PNL și USR și este, de asemenea,de așteptat ca actul să fie semnat și de cei de la PMP.

(foto: AGERPRES)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.