Meniu principal

Peste o mie de persoane deja protestează în fața sediului Guvernului

Încă de la ora 09.00, câteva sute de persoane s-au adunat în fața sediului Guvernului, din Piața Victoriei, pentru a protesta în continuare față de adoptarea Ordonanței de Urgență privind modificarea Codurilor penale. Oamenii spun că, noaptea trecută, la protestul de după adoptarea actului, au mers acasă, au dormit câteva ore iar acum sunt gata să strige, din nou, împotriva Guvernului. Spre ora 10.00, numărul protestatarilor a crescut la peste o mie de persoane. Palatul Victoria este, practic, înconjurat de forțe de ordine înarmate și pregătite să intervină în orice moment.

Ordonanţa de Urgenţă adoptată de Guvernul Grindeanu marţi seară, în jurul orei 22.00, privind modificarea codurilor penale a fost publicată în Monitorul Oficial în miez de noapte. Majoritatea prevederilor urmează să intre în vigoare la zece zile de la publicare.

Prevederea privind termenul de șase luni până la care pot fi făcute denunţuri privind săvârşirea unor infracţiuni a intrat, însă, în vigoare de la momentul publicării ordonanţei în Monitor.

(foto: News.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.