Meniu principal

Peste 260.000 lei, bani returnați de CFR călătorilor care au renunțat la bilet pe viscol

Peste 6.000 de pasageri au solicitat CFR Călători restituirea contravalorii biletelor de călătorie în perioadele de viscol, suma totală depășind 260.000 de lei, a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, directorul general al companiei, Iosif Szentes.

Între 6 – 13 ianuarie, când a avut loc primul val de viscol, CFR a înregistrat 113 defecțiuni la locomotive și automotoare, iar sucursalele București, Craiova, Iași, Galați și Constanța, afectate de condițiile meteo nefavorabile, au avut un consum suplimentar de 121 de tone de motorină, comparativ cu perioada similară din luna decembrie 2016.

“Am înregistrat și daune la materialul rulant și consumuri mai mari de combustibil. Numai în perioada 6 — 13 ianuarie, când a fost primul val de viscol, s-au înregistrat 113 defecțiuni la locomotive și automotoare care aparțin depourilor din toată țara. Cinci dintre sucursalele CFR Călători (București, Craiova, Iași, Galați și Constanța), afectate de condițiile meteo nefavorabile, au avut un consum suplimentar de 121 de tone de motorină, comparativ cu perioada similară din luna decembrie 2016. În plus, în perioada 5 — 20 ianuarie, 6.015 pasageri au solicitat restituirea contravalorii biletelor/călătoriilor, cu o valoare de 260.166 lei”, a spus Iosif Szentes.

(foto: Ziuanews.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.