Meniu principal

Peste 10.000 de oameni s-au înscris pe platforma lui Dacian Cioloș, în doar șase ore de la lansare

Dacian Cioloș cere retragerea din Parlament a pachetului de modificare a legilor justiției

După Cum se știe, fostul premier, Dacian Cioloș, a lansat, miercuri, înscrierile online pe Platforma România 100. Potrivit lui Alin Cristian Mituța, fostul șef de cabinet al lui Cioloș, în primele șase ore de la start, peste 10.000 de cetățeni făcuseră deja acest pas.

Într-o primă etapă, mişcarea va funcţiona ca o platformă on-line, la adresa www.ro100.ro, unde se fac și înscrierile, şi va fi organizată în comunităţi de participare socială, civică şi de îmbunătăţire a politicilor publice. În perioada următoare, mişcarea va prezenta public temele strategice şi campaniile pe care intenţionează să le promoveze în anii următori. 

”V-am spus că facem lucrurile… ardeleneşte, le facem temeinic şi, mai ales, lucrăm în echipă. Azi, mai facem un pas: vă invităm să vă înscrieţi în Platforma România 100 – o mişcare cetăţenească, dinamică, deschisă, un proiect pe termen lung, care va aduna şi pune în valoare energiile pozitive ale ţării. Vă invit să veniţi alături de noi, să vă alăturaţi echipei Platformei Romania 100. Vă invit să schimbăm România. Împreună!. Schimbarea este posibilă şi trebuie să înceapă cu felul în care este guvernată România – transparent, deschis, cu onestitate, în dialog cu oamenii. Anul trecut am început să facem acest lucru împreună cu o echipă de oameni extraordinari, dedicaţi, încrezători că România poate şi merită mai mult. Suntem convinşi că suntem mulţi, foarte mulţi care credem acelaşi lucru. Ca popor, putem mai mult decât am arătat până acum. Schimbarea României poate să vină doar de la o implicare cetăţenească activă şi masivă. Vă invităm să veniţi alături de noi, să vă alăturaţi echipei Platformei România 100. Vă invităm să schimbăm România. Împreună!”, declară Dacian Cioloş, împreună cu Vlad Voiculescu, Dragoş Pîslaru, Dragoş Tudorache şi Alin Mituţa, membri fondatori ai Platformei, cărora li s-au alăturat şi mulţi alţi colegi din echipa guvernamentală de anul trecut.

Platforma România 100 se vrea a fi o mişcare cetăţenească, deschisă, activă, care are ca obiective transformarea mediului civic şi politic românesc şi atingerea adevăratului potenţial de dezvoltare a României, se arată şi într-un comunicat al Platformei. Dacian Cioloș precizează că în ultimele luni a primit mii de mesaje în care i se cerea o implicare activă în viaţa publică şi politică din România.

Ți-a plăcut articolul?

4 Comentarii La Peste 10.000 de oameni s-au înscris pe platforma lui Dacian Cioloș, în doar șase ore de la lansare

 1. Corneliu Rosu spune:

  Este FOARTE , FOARTE bine . Inseamna ca marea majoritate a ” platitudinilor ” ,a frustatilor … fara obiectul frustrarii , a formelor fara fond , a .. “yes-oamenilor “…. a NON VALORILOR , a oportunistilor si pupi~n-….. ,a lichelelor cu gulere albe , SE VOR REGASII SI REUNII IN JURUL ACESTOR 100 DE…ceva acolo !!1 BRAVOS !!!!!!! JOS PONTA !!!!!!!! VOICULESCU PARIARH !!!!!URAAAAAA …..

  • Nelu spune:

   Domnule Corneliu, e cazul să treceţi pe la şcoala. În 4 rânduri aveţi 7 greşeli de ortografie. E păcat să schimonosiţi limba româna. Un elev de clasa a IV-a v-ar taxa sever pentru aceste impardonabile grşeli.

 2. Elena Simion spune:

  Doamne ajută! Împreună putem salva România!

  • *protected email* spune:

   stiam ,nu-mi perdusem increderea ca va aparea o forma in care sa ne reinviem putem doar cu cumpatul deschis sincer vom fi iar noi

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.