Meniu principal

Pesediștii sunt aproape deciși: vor să facă miting, dar nu știu încă pentru ce

Se anunță o ședință cu scântei la PSD: va avea cineva tupeul să-i ceară demisia lui Dragnea?

Liviu Dragnea a declarat, joi, referindu-se la propunerile venite de la pesediști precum Codrin Ștefănescu sau Liviu Pleșoianu privind organizarea unui miting, că de data aceasta nu mai respinge ideea, dar că trebuie stabilit care va fi obiectivul unei astfel de manifestaţii. 

“Mâine discutăm. De data asta nu o să mai resping această idee, dar, dacă hotărâm să facem un miting, trebuie să stabilim exact pentru ce-l facem”, a declarat Dragnea, citat de News.ro.

El a precizat că nu a venit să ceară susţinere, ci să acorde susţinere, că sunt mai multe motive enunţate de către colegii săi de partid, dar consideră că o astfel de acţiune trebuie “să aibă sens”.

“Sunt mai multe motive pe care le-am auzit pentru care colegi de-ai mei doresc să se facă (n.r. – un miting), eu nu resping ideea, dar trebuie să facem un miting care să aibă sens”, a spus Liviu Dragnea.

Solicitat să spună pentru ce ar ieşi simpatizanţii PSD în stradă, el a spus că va discuta acest subiect cu colegii săi vineri, când este programată şedinţa Comitetul Executiv al partidului.

Mai multe voci din interiorul PSD, printre care Codrin Ştefănescu şi Liviu Pleşoianu, au cerut în repetate rânduri organizarea unor manifestaţii care să contracareze protestele de stradă antiguvernamentale. Ideea a revenit în partid odată cu dosarele deschise de DNA şi în care este implicat Liviu Dragnea şi cu apariţia informaţiilor conform cărora şi alţi lideri sau miniştri ai partidului ar urma să aibă probleme în justiţie.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.