Meniu principal

Penalul Marian Neacșu insinuează că o ”forță nevăzută” stă în spatele manifestațiilor

Neacşu: Ponta şi Ivan nu mai sunt membri PSD, Grindeanu e în baza de date

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, și el un pesedist posesor de dosar penal, a declarat, luni, că, atât timp cât manifestaţiile nu sunt asumate de nimeni, înţelege că există cineva în spatele lor, ”în culise”.

Întrebat de cine ar trebui să fie asumate aceste proteste, secretarul general al PSD a răspuns: ”De către cei care le organizează. Câtă vreme o manifestare de dimensiunea asta, dacă nu e asumată de nimeni şi ea totuşi are loc, ce să înţeleg? Nu că există cineva în spatele lor, în culise? Într-o democraţie, notiunea de miting spontan este destul de discutabilă”.

Circa 50.000 de oameni au protestat, şi duminică, în Bucureşti şi în multe oraşe din ţară împotriva modificărilor la legile justiţiei. Manifestanţii au răspuns apelurilor de a ieşi în stradă lansate pe paginile de socializare. De asemenea, sindicate şi organizaţii civice au făcut apel la solidarizare, pentru a protesta în stradă faţă de modificările la Codul fiscal şi la legile justiţiei.

Ți-a plăcut articolul?

Un comentariu La Penalul Marian Neacșu insinuează că o ”forță nevăzută” stă în spatele manifestațiilor

  1. Aculov Andrei spune:

    BĂĂĂĂĂIIIIIIIIIII HAHALERĂ PENALĂ ȘI COMUNISTĂ, pentru voi termenul de ”SPIRIT CIVIC” NU EXISTĂ !??….pardon, PENALII, cum sunt TOȚI LIDERI PSD-iști, nu cunosc așa ceva !!!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.