Meniu principal

Paul McCartney și Ringo Starr, prima colaborare de studio după șapte ani

Foștii membrii Beatles Paul McCartney și Ringo Starr au avut prima lor colaborare după șapte ani, potrivit contului de Twitter al bateristului legendarului grup din Liverpool, citat de EFE. Veteranii muzicieni, singurii membri în viață ai celebrului grup din Liverpool, s-au reunit la sfârșitul săptămânii trecute pentru o colaborare de studio la ultimul album al lui Ringo Starr.

Printr-un tweet însoțit de o poză, Starr a dedicat câteva cuvinte colegului său McCartney: ”Mulțumesc că ai venit, colega, pentru a cânta. Mare basist. Te iubesc. Pace și dragoste”. La această ședință de înregistrare a lui McCartney și Starr s-a alăturat și Joe Walsh, fost membru al trupei americane Eagles, potrivit unei imagini prezentate pe un tweet al bateristului britanic. Potrivit Starr, Walsh a cântat împreună cu cei doi foști membri Beatles.

Și producătorul Bruce Sugar, care a colaborat la ultimele producții discografice ale lui Starr, a postat o poză cu cei doi foști membri Beatles pe rețeaua de socializare Facebook. La fel ca Starr, Sugar a scris un tweet dedicat celor doi mari artiști în care spune: “O zi magică în studio alături de cei doi”.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.