Meniu principal

Parcările de pe A3, realizate de o firmă în insolvență și o alta fără angajați

În România, nimic nu mai e surprizător, la stat, în ceea ce privește achizițiile publice. La fel se poate spune și despre faptul că o firmă în insolvență, alta fără niciun angajat și o a treia care are sediul în incinta Ministerului Transporturilor vor face parcările de pe autostrada București-Ploiești.

Lucrările pentru proiectarea și execuția parcărilor și spațiilor de servicii ar urma să demareze în data de 1 martie, potrivit unui Ordin emis de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), valoarea contractului depășind 35 de milioane de lei, fără TVA. Contractul a fost semnat cu mai bine de un an în urmă.

“Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că pentru data de 1 martie 2017 a fost emis Ordinul de începere a lucrărilor pentru ‘Proiectare și execuție Parcări de Scurtă Durată și Spații de Servicii pe Autostrada București — Brașov, secțiunea București — Ploiești’, semnat cu Asocierea SC Good Prod SRL—SC Axia SRL — Transproiect 2001 SA”, precizează CNAIR.

Potrivit Zf.ro, Good Prod SRL este controlată, potrivit datelor de la Registrul Comerţului, de omul de afaceri Andrei Dorin Hodiş, care în 2009 a fost numit consilier local al municipiului Zalău din partea Partidului Democrat Liberal. Din acea funcţie el a demisionat în 2010. Compania Good Prod a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 20.000 de euro şi pierderi de 6.500 de euro şi are un singur angajat. Firma a intrat în insolvență în primăvara anului trecut.

A doua firmă de construcții din asociere, Axia SRL este sucursala de la București a unei firme italiene și a fost deschisă în 2015. În anul menționat firma în cauză nu a avut niciun angajat și nici un venit. A treia firmă se va ocupa de proiectare și are 11 angajați.

(foto: Metropotam.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.