Meniu principal

Ludovic Orban vrea să construiască un PNL cu care să câștige toate alegerile

Ludovic Orban susține că PSD și ALDE pregătesc suspendarea președintelui Iohannis

Ludovic Orban a fost primit care şi-a depus, luni, la sediul central al PNL, candidatura pentru preşedinţia partidului. Alături de acesta s-au aflat aproximativ o sută de susţinători, printre care liderii celor mai puternice organizaţii judeţene, informează News.ro.

”Oficial, mi-am depus candidatura la funcţia de preşedinte al PNL. Am depus proiectul de moţiune cu numele «Partidul Naţional Liberal, Forţa Dreptei». Am alături de mine o echipă de oameni serioşi, de caracter, puternici, oameni care au reuşit în competiţiile electorale, oameni care fac cinste PNL. Sunt un om credincios, îmi iubesc familia, îmi iubesc ţara, sunt un liberal convins, un liberal până în măduva oaselor. Mă bat pentru promovarea ideilor de libertate şi democraţie imediat de după Revoluţie. Nu am dat înapoi în nicio bătălie, niciodată nu am fugit de pe câmpul de luptă. Sunt un om de echipă, un om care a fost alături, în toate campaniile electorale, de colegii mei din toată ţara. Proiectul nostru este acela de a construi un PNL care să aibă forţa să câştige toate alegerile de acum încolo”, a declarat Ludovic Orban.

Orban a mai afirmat că formațiunea pe care vrea să o conducă are capacitatea de a recâştiga încrederea părţii civilizate, părţii educate, părţii dinamice din electoratul român. Printre liderii de filiale care îl susţin pe Ludovic Orban se regăsesc primarii municipiilor Oradea şi Arad, Ilie Bolojan şi Gheorghe Falcă, liderul de la Alba, Mircea Hava, Lucian Bode de la Sălaj, Romeo Nicoară de la Satu Mare, Adrian Veştea de la Braşov, Cătălin Toma de la Vrancea, Costel Alexe de la Iaşi, Adrian Miuţescu de la Argeş, Marian Drăgulin de la Călăraşi, Ionel Palăr de la Bacău, Dan Vâlceanu de la Gorj, Viorel Riceard Badea de la Diaspora.

”Suntem hotărâţi să câştigăm preşedinţia PNL nu pentru noi, nu pentru PNL, ci pentru oameni. În istoria României de fiecare dată când naţiunea română a avut nevoie de PNL, PNL a răspuns prezent, a fost acolo unde trebuie şi a făcut ceea ce trebuie. Astăzi, mai mult ca oricând, România are nevoie de PNL şi noi suntem pregătiţi să dăm românilor acel PNL pe care îl aşteaptă. Niciun preşedinte care a semnat susţinerea moţiunii mele, nu a semnat pentru că aşa a vrut el fără să ţină cont de voinţa organizaţiei pe care o conduce”, a spus Ludovic Orban.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.