Meniu principal

Orban, către Firea: Veți fi personal responsabilă de tot ce se va întâmpla în Piața Victoriei de acum încolo

Ludovic Orban susține că PSD și ALDE pregătesc suspendarea președintelui Iohannis

Președintele PNL, Ludovic Orban, i-a transmis, sâmbătă, primriței Gabriela Firea să renunțe la ideea de a organiza un târg în Piața Victoriei, menționând că în caz contrar va fi personal responsabilă de ce se va întâmpla de acum înainte.

“Este simplu, doamnă Firea. Renunțați la ideea stupidă de a organiza un târg în Piața Victoriei! Niciun primar general nu a organizat vreodată un târg în această locație. Pentru că este total nepotrivită pentru un târg, din multe motive. Este limpede pentru toată lumea ca scopul acestui pseudotârg este unul singur, acela de a le răpi cetățenilor romani dreptul de a protesta în Piața Victoriei, locul celor mai frumoase manifestații publice”, a scris Orban pe Facebook.

El a menționat că Piața Victoriei este spațiul public în care se exprimă o mare parte din societate și nu este “Piața Dragnea”.

“Dacă vă încăpățânați să îi faceți jocul lui Dragnea veți fi personal responsabilă de tot ce se va întâmpla în Piața Victoriei de acum încolo. Țineți minte: Piața Victoriei nu este Piața Dragnea. Ci este spațiul public în care se exprimă o mare parte din societate, cea care nu înghite pe nemestecate toate minciunile și abuzurile PSD și care vrea altceva mai bun pentru România”, a adăugat Orban.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.