Meniu principal

Tu(dorele), tu când îți dai demisia?

Ministrul Tudorel Toader, acuzat de un judecător de minciună și manipulare

Dragă Tu(dorel),

Pe când preconizezi să-ți dai demisia din funcția de ministru al Justiției, pe care ai preluat-o cu surle și trâmbițe, împins de la spate de Tăriceanu, fluturându-ne prin față vasta ta experiență ca judecător CCR? Tu(dorele), tu și vasta ta experiență ca judecător CCR v-ați făcut de râsul curcilor chiar la Curtea Constituțională, așa că poți liniștit s-o arunci liniștit la lada de gunoi a istoriei.

Ai mers la Curte ca să-ți îndeplinești cu brio rolul de lacheu al lui Căcăriceanu. Și ai reușit, tot cu brio, să te umpli de umilință. Videoclipul cu pledoaria ta penibilă în sprijinul penalului condamant Dragnea a devenit viral, o țară întreagă a văzut cum ai ”îndoit” adevărul juridic astfel întcât albul să fie negru iar căcăniul roz. CCR ți-a dat cu pledoaria în cap.

Dosarul Belina merge mai departe, DNA poate ancheta Hotărârile de guvern iar tu, Tu(dorele), nu mai ai altceva de făcut decât să-i chemi pe jurnaliști la o nouă conferință de presă în care să le vorbești de sus despre cât de proști sunt când vine vorba despre sistemul juridic. În locul tău, după ce te-ai făcut de râs, apărând fără succes poziția penalilor cu care te-ai înconjurat, m-aș ascunde sub o piatră. Du-te și lasă-ne, du-te înapoi la Iași! Le plângem de milă studenților de la Drept, pe care bănuim că-i înveți despre legi la fel de prost precum i-ai apărat lui Tăriceanu sesizarea la CCR. 

Ești o rușine pentru breasla judecătorilor, Tu(dorele), ești o rușine pentru România însă te încadrezi cu succes în peisajul demn de milă al Guvernului PSD-ALDE! 

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.