Meniu principal

Comisia juridică a Senatului a adoptat, luni seară, Ordonanța de abrogare a OUG 13

Șerban Nicolae explică de ce au venit în România reprezentanții Comisiei de la Veneția

Comisia juridică a Senatului a adoptat, luni seara, Ordonanța nr. 14, privind abrogarea Ordonanței nr. 13 de modificare a Codurilor penale. La întrunirea de la Parlament a participat și un reprezentant al Ministerului Justiției, lucru care l-a deranjat pe președintele Comisiei juridice din Senat, Șerban Nicolae (PSD).

Acesta a precizat că OUG 14 a fost adoptată în comisie cu oduă amendamente, strict tehnice. Alte două amendamente propuse de membri ai Comisiei juridice a Senatului au fost respinse. 

”În ceea ce privește OUG 13, am stabilit să ne întâlnim pe 21 februarie cu CSM, deci nu era necesară prezența ciuva de la Ministerul Public. Mâine facem dezbatere în Comisie, pe 24 facem o altă dezbatere, cu reprezentanții instituțiilor din domeniu. Se induce ideea că s-ar încerca o scamatorie, ceea ce nu este adevărat, iar eu nu voi cădea în această capcană. Două amendamente au fost admise și alte două – respinse. Pe rațiuni tehnice, s-au făcut câteva modificări”, a declarat, la final Șerban Nicolae.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.