Meniu principal

Olaru și Savciuk au pierdut în finala de dublu de la Shenzhen

Perechea formată din românca Raluca Olaru și ucraineanca Olga Savciuk a pierdut, cu 6-1, 7-5, în fața cuplului Andrea Hlavackova (Cehia)/Shuai Peng (China), sâmbătă, în finala probei de dublu a turneului de la Shenzhen (China), competiție dotată cu premii totale de 626.750 dolari. Meciul a durat o oră și 20 de minute.

Hlavackova și Peng și-au adjudecat primul set în doar 23 de minute.

În manșa secundă, jocul a fost echilibrat, iar cele două perechi au fost la egalitate până la 3-3. În acel moment, Olaru și Savciuk, favoritele numărul trei, au reușit să lege două ghemuri la rând și să se desprindă la 5-3. Din păcate, cele două nu au reușit să fructifice avantajul, iar scorul a devenit din nou egal, 5-5.

Hlavackova și Peng au preluat conducerea, cu 6-5, după ce perechea româno-ucraineană a ratat trei mingi de break, iar apoi au obținut victoria după un ghem în care Raluca Olaru a făcut două duble greșeli.

Învingătoarele s-au ales cu 26.031 dolari și 280 de puncte WTA, iar Olaru și Savciuk au fost recompensate cu 13.544 dolari și 180 de puncte.

Pentru Olaru și Savciuk a fost a doua finală WTA jucată împreună, după cea din 2008, de la Tașkent, unde au cucerit titlul.

 

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.