Meniu principal

Pronunțarea sentinței în dosarul lui Radu Mazăre privind retrocedarea ilegală a unor plaje, amânată a treia oară

O nouă amânare în dosarul lui Radu Mazăre privind retrocedarea ilegală a unor plaje din Constanța

Curtea de Apel Bucureşti a amânat pentru data de 19 mai pronunțarea sentinţei în dosarul în care fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, este acuzat, alături de alte 36 de persoane, de retrocedarea ilegală a mai multor plaje și terenuri din orașul de la malul mării, prejudiciul fiind estimat la 114 milioane de euro, informează News.ro.

Dezbaterile în acest dosar s-au încheiat în data de 7 aprilie, un dosar care se judecă de aproape nouă ani la Curtea de Apel Bucureşti. Pronunţarea sentinţei a fost amânată de două ori, prima dată pentru 21 aprilie şi apoi pentru 5 mai. Vineri, judecătoarea Corina Dăescu Gherghişan a amânat din nou, pentru 19 mai, emiterea unui verdict.

“După un proces dificil, maraton, cu expunere media şi încărcătură publică, mă fugăresc ziariştii la fiecare termen, îmi pare teribil de rău nu pentru mine, ci pentru 36 de oameni nevinovaţi. Cred cu tărie şi sper că această încărcătură publică nu va afecta soluţia. De zece ani eu şi toţi aceşti oameni suntem acuzaţi că am furat 115 milioane de euro. Sigur, am încercat să explic public, de doi ani nu mai fac acest lucru. În expertiza judiciară depusă să rezulte că evaluările lui Dima au fost mai mari… e un mare semn de întrebare. Dumneavoastră aţi binevoit şi aţi apelat la un expert, pentru că aveţi altă meserie. La fel şi eu. Ca să nu fim acuzaţi, am apelat atunci la evaluator şi noi. Au fost atunci şase, şapte evaluatori, numai domnul Dima a fost acuzat că a subevaluat”, a spus Mazăre în data de 7 aprilie, la ultimul termen al procesului de la Curtea de Apel Bucureşti.

(foto: Actualmm.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Un comentariu La Pronunțarea sentinței în dosarul lui Radu Mazăre privind retrocedarea ilegală a unor plaje, amânată a treia oară

  1. Marinescu Ion spune:

    Ce fata de om cistit ai mai Mazarichie, nu poti s-o schimbi?macar cu un popou ca poate atunci te mai crede cineva.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.