Meniu principal

O casă din Sinaia a fost mistuită de flăcări, cauza incendiului fiind o candelă uitată aprinsă

O casă din Sinaia a ars în totalitate, duminică, din cauza unei candele uitată aprinsă, după cum au constatat pompierii. Lucrătorii ISU Prahova au avut nevoie de peste patru ore pentru a stinge flăcările, intervenţia fiind îngreunată de faptul că în zonă nu există hidranți, informează News.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, incendiul a izbucnit în jurul prânzului, la o locuinţă cu parter şi etaj situată pe strada Mierlelor, din Sinaia. Trei autospeciale ale pompierilor au fost trimise la faţa locului, într-o primă fază. Întruct focul se manifesta violent, ISU Prahova a mai trimis, ulterior, încă două echipaje.

Așa cum vă spuneam, deoarece în zonă nu sunt hidranţi, echipajele de pompieri au fost nevoite să aducă apă. Casa, având o suprafaţă de 350 de metri pătraţi, a fost distrusă de flăcări. Proprietarul a făcut un atac de panică în momentul în care a văzut că locuința i se năruie în fața ochilor, având astfel nevoie de îngrijiri medicale.

(foto: ISU Prahova)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.