Meniu principal

Nicușor Dan (USR) îi cere lui Sorin Grindeanu să abroge OUG 13 și să plece

Nicușor Dan decide dacă revine în USR după referendumul intern din august

Președintele Uniunii Salvați România (USR), deputatul Nicușor Dan, a reacționat, sâmbătă, pe Facebook, la anunțul făcut de premierul Sorin Grindeanu privitor la abrogarea Ordonanței de modificare a Codurilor penale, care ar urma să se producă duminică.

Nicușor Dan a spus că Sorin Grindeanu a mințit din nou, referitor la faptul că Ordonanța nr. 13 a pus în acord deciziițe CCR cu legea. Mai mult, liderul USR a menționat că este inacceptabil ca Grindeanu să conducă o echipă care să elaboreze un proiecte de lege privind modificarea Codurilor penale.  

”Este o victorie uriașă a străzii, de care toți politicienii vor ține cont de acum încolo. Respect pentru toți cei care au ieșit în stradă în orașele din România și din afară. Presiunea trebuie să continue cel putțn până la respingerea în regim de urgență a proiectului de lege privind grațierea, pe care Guvernul l-a depus la Parlament. Grindeanu a mintit și în seara asta, când a spus ca proiectul ordonanței a vrut să pună în acord deciziile Curții Constituționale cu Legea. Cu un tupeu nemăsurat, Grindeanu s-a oferit să discute cu reprezentanții partidelor modificarea Codului Penal, PORNIND DE LA ACTUALUL TEXT AL OUG, mai puțin limita de 200.000. Nu se pune problema ca Grindeanu să conducă discuțiile pe acest subiect și cu atât mai puțin ca dezbaterea să plece de la actualul text. Grindeanu trebuie doar să abroge OUG și să plece”, a spus Nicușor Dan.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.