Meniu principal

Nicușor Dan: ”Toate acuzaţiile absurde aduse USR demonstrează un singur lucru, că le este frică”

Nicușor Dan decide dacă revine în USR după referendumul intern din august

Președintele Uniunii Salvați România (USR), Nicușo Dan, a respins, luni acuzațiile apărute în presă privind finanțarea ilegală a partidului, respectiv a Uniunii din care s-a născut acesta, utilizând oameni fără adăpost drept donatori. Știrea, preluată de mai ulte site-uri și televiziuni, nu invocă surse oficiale și acuzații oficiale formulate de instituții ale statului, ci informații aflate ”pe surse”.

Potrivit liderului USR, Nicușor Dan, după ştirile potrivit cărora câinii primesc bani pentru protest (30 lei de bucată), notiţa că USB/USR ar fi fost sponsorizată de persoane fără adăpost nu mai miră pe nimeni.

”Realitatea pe care o construiesc politicienii interesaţi de amnistie şi graţiere şi cutiile lor de rezonanţă din presă e demnă de Alice în Ţara Minunilor. După ştirile potrivit cărora câinii primesc bani pentru protest, notiţa că USB/USR ar fi fost sponsorizată de persoane fără adăpost nu mai miră pe nimeni. Voi repeta, de fiecare dată când este cazul, adevărul despre donaţiile primite de USR. Finanţarea campaniei electorale pentru alegerile locale din Bucureşti a fost verificată de către Autoritatea Electorală Permanentă care a constat legalitatea ei şi a decis decontarea sumelor cheltuite. Nu există nicio anchetă care să vizeze finanţarea USB/USR, aşa cum se susţine, în mod fals, în notiţa publicată azi pe site-uri de news şi în emisiunile unor televiziuni. Toate acuzaţiile absurde aduse USR demonstrează un singur lucru, că le este frică”, a spus Nicușor Dan.

 

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.