Meniu principal

Nadia Comăneci, la Globurile de Aur 2017

Nadia Comăneci a fost prezentă la gala Premiilor Globurilor de Aur 2017, desfăşurată duminică noaptea în Los Angeles. Legendara gimnastă s-a fotografiat pe covorul roşu alături de staruri precum Justin Timberlake, Sarah Jessica Parker, Nicole Kidman şi Reese Witherspoon.

Nadia, considerată cea mai mare gimnastă a tuturor timpurilor, a ajuns pe covorul roşu la braţ cu soţul său, gimnastul american Bart Conner. Legendara gimnastă s-a fotografiat pe covorul roşu alături de staruri precum Justin Timberlake, Sarah Jessica Parker, Reese Witherspoon şi Cuba Gooding Jr.

De asemenea, Nadia a distribuit pe contul său oficial de Facebook o fotografie în care apare alături de gimnasta Simone Biles şi de actriţa Nicole Kidman.

Totodată, Nadia Comăneci s-a fotografiat şi alături de actorul Matt Bomer.

Ediţia din acest an a premiilor Globul de Aur, decernate de Asociaţia presei străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association, HFPA), a fost prezentată de celebrul actor şi prezentator american Jimmy Fallon, care a fost ajutat de cele trei fiice ale lui Sylvester Stallone, pe nume Sistine, Sophia şi Scarlet, desemnate anterior Miss Globurile de Aur 2017. Evenimentul s-a desfăşurat în noaptea dintre 8 şi 9 ianuarie, la Hotelul Beverly Hilton din Beverly Hills, Los Angeles.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.