Meniu principal

UPDATE: Miting pentru susținerea Guvernului Grindeanu, organizat de PSD la Târgoviște

Rovana Plumb, avizată de comisia de specialitate din Parlament, cu voturile colegilor

UPDATE Mitingul de susţinere a Guvernului Grindeanu, organizat, la Târgovişte, de PSD Dâmboviţa, s-a încheiat după aproximativ două ore şi jumătate. Organizatorii susțin că la manifestație au participat circa 12.000 de persoane, membri şi simpatizanţi ai PSD, veniţi din majoritatea localităţilor judeţului, dar şi din Argeş.

Social-democrații au organizat, sâmbătă dimineață, un miting pentru susţinerea Guvernului Grindeanu, la Târgovişte (jud. Dâmbovița). La eveniment participă Adrian Țuțuianu, președintele Comisiei parlamentare pentru controlul activității SRI, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, sau fostul ministru de Externe, Titus Corlățean.

Deși manifestațiile antiguvernamentale s-au încheiat, simpatizanții PSD vor să arate, astfel, că Executivul se bucură în continuare de susţinerea populară. În jurul orei 10.00, în centrul orașului Târgoviște se adunaseră în jur de 5.500 de oameni. Manifestanții au fost aduși de PSD în grupuri, din toate localitățile județului Dâmbovița.

După ce au ascultat mesajele liderilor PSD, care le-au vorbit de pe o scenă amplasată în piața din fața sediului Primăriei, manifestanții au mărșăluit până la sediul PSD din Târgoviște.

(foto: Inquam Photos/Octav Ganea)

Ți-a plăcut articolul?

Un comentariu La UPDATE: Miting pentru susținerea Guvernului Grindeanu, organizat de PSD la Târgoviște

  1. Adrian Cical spune:

    Ceausescu PCR – PSD Dragnea

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.