Meniu principal

Ministrul Iordache, despre dezbatere: ”Eu îi am înscriși două sute și ceva, deci îi voi face în două ture”

Comisia juridică a respins Cererea de reexaminare a legii privind încetarea interdicţiilor parlamentarilor aflaţi în conflict de interese în perioada 2007 - 2013

În această după-amiază, noi proteste împotriva grațierii și modificării Codurilor penale vor avea loc în țară și în diaspora împotriva ordonanțelor privind grațierea și modificarea codului penal. Ministrul Justiției, Florin Iordache, a anunțat că intenția guvernului este de a adopta aceste două proiecte luni, 30 ianuarie, prin angajarea răspunderii ministeriale sau prin Ordonanță de Urgență.

Tot luni este programată și așa-zisa dezbatere publică, la sediul Ministerului Justiției. Condițiile nu mai au nevoie de vreun comentariu: doar primii înscriși pot participa, poți vorbi doar trei minute, nu sunt anunțate metodele de analiză ulterioară a argumentelor prezentate.

Batjocura față de cetățeni se poate citi printre vorbele trâmbițate recent de ministrul Florin Iordache: “În sală există posibilitatea să stea 90 de persoane înăuntru și eu îi am înscriși două sute și ceva, deci îi voi face în două ture”.

(foto: Romanialibera.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.