Meniu principal

Ministerul Comunicațiilor a publicat chestionarul online privind domeniile ”.ro”

Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale (MCSI) a lansat în consultare publică reglementarea Domeniului de Nivel Superior ”.ro”. În prima fază, cei interesați de această temă vor trebui să completeze online un chestionar dedicat, cu dată limită pentru a răspunde la întrebări 28 februarie 2017, potrivit unui comunicat de presă al ministerului de resort, transmis marți.

În toamna acestui an, în luna septembrie, ca urmare a procesului de consultare publică, Ministerul Comunicațiilor va prezenta forma finală a proiectului de lege în ședință de Guvern.

”Chestionarul este organizat în trei secțiuni, fiecare acoperind una dintre temele majore de dezbatere: valabilitatea înregistrării domeniului, gestionarea Domeniului de Nivel Superior ‘.ro’ și stabilirea prețului pentru domenii. Pentru a putea înțelege și contribui la principiile care vor sta la baza legii privind reglementarea Domeniului de Nivel Superior <<.ro>>, considerăm utilă documentația la care se face referire în rândurile de mai jos”, se precizează în comunicatul citat.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.