Meniu principal

VIDEO: Militarii români din Afganistan au sărbătorit într-un mod original Dragobetele

Mai mulţi soldaţi ai Batalionului 341 Infanterie Protecţia Forţei Rechinii Albi din Constanţa, aflaţi în misiune în Afganistan, le-au transmis iubitelor lor din ţară un mesaj de Dragobete, prin intermediul unui video pubublicat pe pagina de Facebook a MApN. Militarii le-au cântat versurile melodiei ”Cele două cuvinte”, a trupei Taxi. 

”Sunt luptători neînfricaţi, puţini ar putea să facă ceea ce lor le este o a doua natură. În unul dintre cele mai fierbinţi şi periculoase teatre de operaţii din lume sunt recunoscuţi drept profesionişti desăvârşiţi. Nu cedează în faţa greutăţilor, nu se pierd în situaţii limită dar, când vine vorba de iubire, sunt la fel de timizi ca… oricare dintre noi. Şi, la fel ca noi, foarte rar recunosc asta. Astăzi este o zi specială, de aceea, cu gândul la iubitele rămase în ţară, «Rechinii Albi» transmit din Afganistan … «Cele două cuvinte…»”, se precizează în mesajul postat pe pagina de Facebook a MApN.

Cele două cuvinte… Te iubesc!!!

Cele două cuvinte …Distribuie si tu! Ajuta-ne să ducem mesajul lor la destinatari!Sunt luptători neînfricați, puțini ar putea să facă ceea ce lor le este o a doua natură. În unul dintre cele mai fierbinți și periculoase teatre de operații din lume sunt recunoscuți drept profesioniști desăvârșiți. Nu cedează în fața greutăților, nu se pierd în situații limită dar, când vine vorba de iubire, sunt la fel de timizi ca.. oricare dintre noi. Și, la fel ca noi, foarte rar recunosc asta. Astăzi este o zi specială, de aceea, cu gândul la iubitele rămase în țară, "Rechinii Albi" transmit din Afganistan … "Cele două cuvinte". Dan Teodorescu, liderul Trupei Taxi, s-a declarat onorat de inedita colaborare cu trupele de elită ale Armatei României și a transmis, prin noi, toată prețuirea pentru militarii noștri români aflați departe de casă.#IubeșteRomânește #Dragobete #mapn #Afganistan #TrupaTaxi

Posted by Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro on 24 Februarie 2017

 

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.